Kozijnen

Direct en vrijblijvend

Graag zo gedetailleerd als mogelijke omschrijving. Dit is van belang voor een goede kostenberekening. Denk aan materiaalkeuze, afmetingen, locatie en werkomstandigheden.

KOZIJNEN

Zijn de kozijnen van uw ramen en/of deuren aan vervanging toe en bent u daarom op zoek naar een aannemer in de regio Amsterdam? Dan hoeft u niet verder te zoeken want wij kunnen u daarbij helpen. Of het nou gaat om kozijnen in uw woning of een winkelpand, hotel of horecazaak, wij leveren en plaatsen kozijnen, ramen en deuren volledig op de juiste maat, het gewenste profiel en houtsoort. Ook wanneer het gaat om een oude woning of oud pand en u de originele details wilt laten terugkomen is dit mogelijk. Wij maken dan een replica van de deuren of kozijnen.

DUURZAME INSTALLATIE

Daarnaast is het ook mogelijk te kiezen isolatieglas. Alle ramen, kozijnen en deuren die wij plaatsen voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om isolatie en duurzaamheid. Met isolatieglas zorgt u ervoor dat u en uw gezin er altijd warm bij zit en bespaart u daarnaast op de energierekening. Ook is het zo dat het plaatsen van nieuwe kozijnen in combinatie met isolatie- of dubbelglas zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning. Woont u in de gemeente Amsterdam? Doe dan de kozijnen vergunningscheck.

KOZIJNEN OP MAAT

Heeft u nog erg oude ramen en deuren in uw woning, winkelpand, hotel of horecazaak, dan zijn deze waarschijnlijk tussen de 3 en 4 cm dik. Nieuwe ramen en deuren daarentegen, zijn minimaal 5,6 cm dik. Dit zodat er nog genoeg ruimte is voor het isolatieglas. Besluit u alleen het glas te vervangen, dan zou dit in verhouding duurder zijn, zeker wanneer er nu oude ramen in zitten. Dit komt omdat de kozijnen aangepast moeten worden zodat de nieuwe ramen er ook in passen. Het is daarom in veel gevallen ook verstandiger direct ook nieuwe kozijnen te laten plaatsen. Dit zorgt niet alleen voor een optimale isolatie, de nodig comfort en veiligheid, maar deze hebben ook een veel langere levensduur. Zo bent u dus minder kwijt voor het onderhoud en bespaart u ook nog eens op de energierekening.

Erkend Vakwerk 

Aannemersbedrijf STERK beheerst alle disciplines die u van een gerenommeerd aannemersbedrijf mag verwachten. Doordat wij al jaren werken met een groot en vast team hebben wij veel vakspecialisten aan boord. Als ingewerkt team werken we efficiënt en hebben alle kennis en ervaring in huis om van ieder project een succes te maken.

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Uiteraard met de hoogste kwaliteitsnormen, noch tegen een scherp tarief. Ongeacht of het een particulier of zakelijke afname betreft.

 

Vraag nu een offerte aan

bijvoorbeeld: 100 m2 aan binnenwanden stucen
Bijvoorbeeld: ik zoek een stukadoor die 100 m2 wanden kan stucen. Ondergrond is oud stucwerk en de gewenste afwerking is glad pleisterwerk.