Over ons

OVER AANNEMER STERK

Aannemersbedrijf STERK is een ervaren aannemersbedrijf die al vele jaren actief is in de regio Noord-Holland. Met een bekwaam team van specialisten bieden wij een breed scala van diensten aan. Van kleine renovatie, bouw en sloop projecten tot compleet, instapklare, “turn-key” verbouwingen.

OP ONS KUNT U BOUWEN

Ons team streeft naar perfectie. Niet enkel omdat, ook bij ons, de klant koning is. Vooral omdat wij uit ervaring weten hoe belangrijk het is dat een project succesvol wordt gerealiseerd. Buiten dat een renovatie of verbouwing een behoorlijke impact kan hebben op een iemands leven door stress en onkosten. Wordt het te voltooien project onderdeel van iemand zijn dagelijkse leven. Wij als aannemer luisteren daarom extra goed naar onze cliënten. Zo weten wij wat u van ons verlangt en weten wij 100% zeker dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat. Daarnaast doen wij altijd ons best om u als opdrachtgever zoveel mogelijk te ontzien van stress en onkosten zodat u zorgeloos verder kunt met uw dagelijkse leven.

PERSOONLIJKE KENNISMAKING

Natuurlijk wil u weten wie en wat u in huis haalt. Schroomt u daarom vooral niet om even vrijblijvend contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij ons voorstellen, luisteren naar uw wensen en waar nodig adviseren we u met onze expertise. We komen graag bij u langs om u te voorzien van een realistische prijsaanbieding. Mocht het “klikken”? Dan gaan wij graag over tot actie!

Erkend Vakwerk

Aannemersbedrijf STERK beheerst alle disciplines die u van een gerenommeerd aannemersbedrijf mag verwachten. Doordat wij al jaren werken met een groot en vast team hebben wij veel vakspecialisten aan boord. Als ingewerkt team werken we efficiënt en hebben alle kennis en ervaring in huis om van ieder project een succes te maken.

Uiteraard met de hoogste kwaliteitsnormen, noch tegen een scherp tarief. Ongeacht of het een particulier of zakelijke afname betreft.