Badkamer renovatie

Direct en vrijblijvend

Graag zo gedetailleerd als mogelijke omschrijving. Dit is van belang voor een goede kostenberekening. Denk aan materiaalkeuze, afmetingen, locatie en werkomstandigheden.

BADKAMER RENOVATIE

Het kan natuurlijk goed zo zijn dat u uitgekeken bent op uw badkamer. De meubels zijn gedateerd, u verlangt naar een bad, douche of inloopdouche of u zou juist graag de badkamer uit willen breiden. Dit is een lastige klus, die u waarschijnlijk niet zelf aan wilt pakken. Gelukkig hoeft dat ook niet! Bent u op zoek naar een aannemer in de regio Amsterdam om deze wensen voor u te realiseren? Dan zit u goed bij Aannemersbedrijf Sterk. Wij kunnen uw badkamer renoveren zoals u dat wilt, zodat u er geen zorgen over heeft.

DE BADKAMER VERBOUWEN

Het gebeurt regelmatig dat mensen na een aantal jaar uitgekeken raken op hun badkamer. Of dat er net een nieuwe woning is gekocht, maar dat de badkamer toch niet helemaal is wat er van verwacht werd. U kunt er dan uiteraard voor kiezen een geheel nieuwe badkamer aan te schaffen, maar heeft u ook weleens aan een badkamer renovatie gedacht? Dit is ideaal wanneer bijvoorbeeld de tegels op de muur nog wel naar wens zijn, of wanneer u maar een klein gedeelte van de badkamer aangepast wilt hebben.
Zo is het mogelijk dat wij uw oude bad of douche eruit halen en hier vervolgens een bad, douche of zelfs inloopdouche in plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk de wastafel, het toilet en eventuele overige meubels voor u te vervangen.

OFFERTE AANVRAAG EN VORMGEVING

Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt zal er eerst een persoonlijk gesprek plaatsvinden. Waar nodig komen we in de regio Amsterdam graag even langs. Tijdens het eerste overleg heeft u de ruimte uw wensen op tafel te leggen, en kunnen wij onze werkwijze vertellen. Daarnaast zullen wij een advies uitbrengen die is gebaseerd op uw wensen en de huidige situatie. Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt van de nieuwe badkamer zodat voor u duidelijk is wat er gaat gebeuren. Bent u hiermee akkoord? Dan gaan we voor u aan de slag. Dit gebeurt secuur, veilig en snel zodat u niet lang in de rotzooi hoeft te zitten.

Erkend Vakwerk 

Aannemersbedrijf STERK beheerst alle disciplines die u van een gerenommeerd aannemersbedrijf mag verwachten. Doordat wij al jaren werken met een groot en vast team hebben wij veel vakspecialisten aan boord. Als ingewerkt team werken we efficiënt en hebben alle kennis en ervaring in huis om van ieder project een succes te maken.

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Uiteraard met de hoogste kwaliteitsnormen, noch tegen een scherp tarief. Ongeacht of het een particulier of zakelijke afname betreft.

 

Vraag nu een offerte aan

bijvoorbeeld: 100 m2 aan binnenwanden stucen
Bijvoorbeeld: ik zoek een stukadoor die 100 m2 wanden kan stucen. Ondergrond is oud stucwerk en de gewenste afwerking is glad pleisterwerk.