Werkgebied

Direct en vrijblijvend

Graag zo gedetailleerd als mogelijke omschrijving. Dit is van belang voor een goede kostenberekening. Denk aan materiaalkeuze, afmetingen, locatie en werkomstandigheden.

WERKGEBIED AANNEMERSBEDRIJF STERK

Zoals de naam “aannemersbedrijf STERK” wellicht al doet vermoeden is ons aannemersbedrijf vooral actief in de omgeving van Amsterdam. Voor veel zaken is het nodig om een vergunning aan te vragen bij de gemeente Amsterdam. Dit is nodig zodat alle woningen blijven voldoen aan de eisen van het bestemmingsplan van de gemeente.

VERGUNNING VOOR (VER-)BOUW EN SLOOPWERKZAAMHEDEN

De gemeente vindt het belangrijk dat woningen en panden voldoen aan het bestemmingsplan en dus ook blijven voldoen aan de wensen van het straatbeeld. Vaak is er een zogeheten “omgevingsvergunning” nodig. Denk hierbij aan zaken als; het plaatsen van een dakkapel, het plaatsen van ander ogende kozijnen, dakramen, zonnepanelen, zonneboilers, zonwering, (rol-)luiken. Dit geld vaak ook voor het plaatsen van een uitbouw of aanbouw, zelfs op eigen erf/grond. Wilt u een grote boom kappen of een gebouw/bouwwerk slopen? Ook hiervoor kan een vergunning nodig zijn!

INTERNE VERBOUWING

Zelfs als u binnenshuis een verbouwing wilt (laten) uitvoeren kan een vergunning verplicht zijn. Vaak gaat het dan om een monumentaal pand of een bouwwerk dat binnen  een be­schermd stads- of dorps­ge­zicht ligt. Ook hier speelt het bestemmingsplan van de gemeente een grote rol. Gaat u verbouwen, bouwen of slopen buiten de gemeente Amsterdam? Doe dan een vergunningscheck bij de betreffende gemeente om er zeker van te zijn dat u aan alle wettelijke eisen voldoet.

AMSTERDAM EN OMSTREKEN

Regio’s waarin wij dagelijks actief zijn met bouw- en sloopwerkzaamheden zijn; Aerdenhout, Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Noord, Amsterdam-West, Amsterdam-Zuid, Amstelveen, Diemen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemstede, Landsmeer, Muiden, Oostzaan, Ouder-Amstel, Waterland, Weesp, Zaanstad en Zandvoort.

Voor grote projecten kunt u ons ook buiten Amsterdam aannemen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden van onze diensten buiten onze serviceregio.