Isolatie

Direct en vrijblijvend

Graag zo gedetailleerd als mogelijke omschrijving. Dit is van belang voor een goede kostenberekening. Denk aan materiaalkeuze, afmetingen, locatie en werkomstandigheden.

ISOLATIE

Is het nodig dat uw woning of bedrijfspand opnieuw geïsoleerd wordt? Bijvoorbeeld in de spouwmuur, kruipruimte, op zolder, of misschien de vloer wel? Als u op zoek bent naar een aannemersbedrijf in Amsterdam om deze klus voor u uit te kunnen voeren, bent u bij het team van Aannemersbedrijf Sterk aan het juiste adres. Het isoleren van welke ruimte dan ook zou in principe niet al te moeilijk moeten zijn maar wanneer u hier geen verstand van heeft kan dit alsnog lastig worden. Ook wanneer u hier vanwege uw werkzaamheden geen tijd voor heeft blijft een klus als deze vaak liggen. En dat terwijl het wel belangrijk is om de isolatie van uw woning of pand goed te regelen. U bespaart hier namelijk veel geld mee op uw energierekening, en dat is altijd mooi meegenomen.

PLAN VAN AANPAK

Weet u niet goed hoe de betreffende ruimte geïsoleerd moet worden, dan kunnen wij u daarin uiteraard ook adviseren. Zo weet u wat er nodig is, wat de kosten zijn en hoe lang dit project gaat duren. Wij begeleiden u hierin uiteraard en u weet precies waar u aan toe bent. Wel zo fijn. U kunt ook een kijkje nemen op de website van Rijksoverheid. Er zijn verschillende subsidies beschikbaar voor het verduurzamen van uw woning.

GELUIDSISOLATIE EN BLOWN CELLULOSE

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u geluidsisolatie wenst. Bijvoorbeeld wanneer u in een oude woning woont die erg gehorig is, of wanneer u veel geluidsoverlast heeft van de buren of de omgeving. Ook hierbij kunnen wij u helpen door de juiste geluidsisolatie voor uw woning of pand te kunnen leveren en te monteren. Het kan hierbij gaan om muurisolatie, plafondisolatie of vloerisolatie, en dit kan ook gedaan worden met cellulose-installatie. Hierbij wordt de isolatie in de vloeren of wanden geblazen waardoor er geen verbouwing nodig is. Dit zorgt niet alleen voor veel minder geluidsoverlast, maar ook meer rust en stilte waardoor u zich beter kan concentreren en ontspannen.
Uiteraard kunt u uw eisen en wensen met ons bespreken in een adviesgesprek. Hierbij geven wij u ook advies over het project. Daarna wordt er een plan opgesteld, zodat alle partijen weten waar ze aan toe zijn en u niet voor verrassingen komt te staan.

Erkend Vakwerk 

Aannemersbedrijf STERK beheerst alle disciplines die u van een gerenommeerd aannemersbedrijf mag verwachten. Doordat wij al jaren werken met een groot en vast team hebben wij veel vakspecialisten aan boord. Als ingewerkt team werken we efficiënt en hebben alle kennis en ervaring in huis om van ieder project een succes te maken.

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Uiteraard met de hoogste kwaliteitsnormen, noch tegen een scherp tarief. Ongeacht of het een particulier of zakelijke afname betreft.

 

Vraag nu een offerte aan

bijvoorbeeld: 100 m2 aan binnenwanden stucen
Bijvoorbeeld: ik zoek een stukadoor die 100 m2 wanden kan stucen. Ondergrond is oud stucwerk en de gewenste afwerking is glad pleisterwerk.