Welkom

SH-afbouw

Uw verbouwing in goed handen

SH Afbouw B.V. is opgericht in 2014 en gevestigd te Amsterdam. Door heel Noord-holland actief met uitdagende projecten.  Wij zijn uw vakkundige aannemer voor volledige verbouwing van uw kantoor, privé pand of hotel.

ONZE DIENSTEN

Schilder

Het sauzen van wanden en plafonds, waar zien we het niet. De uiteindelijke afwerking die de gebruikers van een gebouw in het oog springt.

Afbouw

Met een uiterst klantgerichte aanpak is het voor SH-Afbouw ook van belang dat de visie vanuit opdrachtgever wordt waar gemaakt.

Flexibiliteit, duurzaamheid, efficiëntie en prestige zijn ons streven bij elk project.

stukwerk

Zo verzorgen wij sierpleisterwerk, gladpleisterwerk , schuurwerk, lijst-en decoratiewerk en spackspuiten. Is uw buitengevel aan een make-over toe? Wij zorgen dat uw gevel er weer als nieuw uitziet!

WAAROM KIEZEN VOOR ONS BEDRIJF?

Stukadoorsbedrijf

SH-Afbouw heeft jarenlange ervaring met allerlei stukadoorswerken.
Onze vestiging ligt in Amsterdam, maar we zijn beschikbaar door heel Noord-holland!

Zo verzorgen wij sierpleisterwerk, gladpleisterwerk , schuurwerk, lijst-en decoratiewerk en spackspuiten. Is uw buitengevel aan een make-over toe? Wij zorgen dat uw gevel er weer als nieuw uitziet!

 

Schilderwerk

Het sauzen van wanden en plafonds, waar zien we het niet. De uiteindelijke afwerking die de gebruikers van een gebouw in het oog springt. Schilderen van verschillen-de onderdelen als wanden/plafonds/kozijnen en interieur dient vooral met nauwkeurigheid en zorg gedaan te worden. Voor grote oppervlakten zal de voorkeur uitgaan naar spuiten vanwege een sneller proces en nauwkeurigheid.

bijvoorbeeld: 100 m2 aan binnenwanden stucen
Bijvoorbeeld: ik zoek een stukadoor die 100 m2 wanden kan stucen. Ondergrond is oud stucwerk en de gewenste afwerking is glad pleisterwerk.

Wilt u liever persoonlijk contact? Dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze uitvoerder in Amsterdam via GSM/APP op

06 14 20 23 82

Wilt u directe en online offerte aanvraag doen bij ons ? Vul het offerteformulier zo compleet en gedetailleerd als mogelijk in en we zullen spoedig een prijsvoorstel doen.

Vraag offerte aan!