STUKADOOR

Direct en vrijblijvend

Graag zo gedetailleerd als mogelijke omschrijving. Dit is van belang voor een goede kostenberekening. Denk aan materiaalkeuze, afmetingen, locatie en werkomstandigheden.

STUKADOOR

Bent u op zoek naar een uitvoerder die echt mooi stucwerk kan leveren in uw woning, appartement, winkelpand, horecazaak of hotel? Wij van Aannemersbedrijf Strek helpen u daarmee maar al te graag. Strakke muren zorgen voor een perfect resultaat, een strakke look. Daarnaast doet dit ook veel voor de lichtinval, waardoor je woning veel opener oogt. Daarnaast helpt de afwerking natuurlijk ook. Denk bijvoorbeeld aan mooie, hoge plinten en een afwijkende kleur op de muur. Het grote voordeel van stucwerk is dat je alle bedrading maar ook alle leidingen erachter kan wegwerken.

ALLROUND STUKADOORSWERK

U kunt bij ons terecht voor traditioneel stucwerk, maar daarnaast ook voor andere vormen van wandafwerking. Vrijwel bij iedere verbouwing of renovatie ingezet. Hierbij kunt u denken aan spachtelputz of juist meer speciale wandafwerking in combinatie met ornamenten. Ook kunnen wij het stucwerk machinaal aanbrengen en spackspuiten. Wilt u graag pleisterwerk zoals sierpleisters of decoratie pleisters, dan is dit ook mogelijk evenals lijsten en ornamenten.

Wat kost een stukadoor?

De kosten verschillen per soort stucwerk, maar zijn ook afhankelijk van bijvoorbeeld de dikte van het stucwerk. Is er bijvoorbeeld een ladder of steiger nodig om het werk uit te voeren? Dan kan de prijs ook hoger liggen. Een jonge stukadoor zal een lager uurtarief hebben dan een ervaren stukadoor. Hieronder staat een overzicht van de gemiddelde kosten per soort stucwerk. Dit zijn richtprijzen.

Let op: prijzen zijn per m2, en incl. materiaal, loonkosten en btw  

Kosten stukadoor

Totaalprijs

Spackspuiten €11
Behangklaar stucen €18
Sausklaar stucen (schilderklaar) €23
Sierpleister €21
Plafond stucen €28
Schuren €25
Rapen €30

Erkend Vakwerk 

Aannemersbedrijf STERK beheerst alle disciplines die u van een gerenommeerd aannemersbedrijf mag verwachten. Doordat wij al jaren werken met een groot en vast team hebben wij veel vakspecialisten aan boord. Als ingewerkt team werken we efficiënt en hebben alle kennis en ervaring in huis om van ieder project een succes te maken.

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Uiteraard met de hoogste kwaliteitsnormen, noch tegen een scherp tarief. Ongeacht of het een particulier of zakelijke afname betreft.

 

Vraag nu een offerte aan

bijvoorbeeld: 100 m2 aan binnenwanden stucen
Bijvoorbeeld: ik zoek een stukadoor die 100 m2 wanden kan stucen. Ondergrond is oud stucwerk en de gewenste afwerking is glad pleisterwerk.