Verbouwing

Direct en vrijblijvend

Graag zo gedetailleerd als mogelijke omschrijving. Dit is van belang voor een goede kostenberekening. Denk aan materiaalkeuze, afmetingen, locatie en werkomstandigheden.

VERBOUWINGEN

Staat er een verbouwing op de planning en zoekt u een uitvoerder? Dan kan Aannemersbedrijf Sterk u daar zeker bij helpen. Of het nou gaat om het plaatsen van een aanbouw als verlenging van de woonkamer of keuken, het plaatsen van een dakkapel bij de slaapkamer of het plaatsen of doorbreken van muren; wij kunnen dit voor u regelen. Ook leveren wij instap-klare “turn-key” renovaties en verbouwingen.

VERBOUWEN ZOALS U DAT WILT

Het verbouwen of renoveren van uw woning, winkelpand, horecazaak of hotel kan uit heel veel verschillende aspecten bestaan. Zo kan het nodig zijn de vloeren volledig te vervangen, het dak of de muren (opnieuw) te isoleren of is het nodig bepaalde muren te doorbreken. Daarnaast kan het natuurlijk ook zo zijn dat het nodig is een muur bij te plaatsen, bijvoorbeeld wanneer de zolder opgesplitst moet worden. Het is hierbij heel belangrijk dat de woning intact blijft. Ook is het belangrijk dat de belasting op de woonsituatie zo kort mogelijk duurt. Dit kan geregeld worden door middel van een goede voorbereiding. Maar ook de ‘kleinere’ bouwklussen vallen onder een verbouwing. Het stucen van de muren bijvoorbeeld, het zetten van tegels in de badkamer of het leggen van de vloeren. Ook het plaatsen van badkamermeubels en het verzorgen van de elektra valt hieronder. Zo kunt u aangeven extra stopcontacten te willen, of misschien wilt u de water- of gasleiding wel verlegd hebben. Wilt u gaan verbouwen binnen de gemeentegrenzen van Amsterdam? Doe dan een vergunningscheck op de website van Amsterdam. Bij sommige bouwwerken, zoals een monumentaal pand kan een vergunning verplicht zijn. Ook voor een verbouwing binnenshuis!

OFFERTE OP MAAT

Offerte ontvangen? Neem gerust contact op voor een persoonlijk adviesgesprek of gebruik het offerte formulier op onze website. Wij zijn niet alleen in te schakelen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Wilt u uw horecazaak vergroten door een muur uit te breken, of twee winkelpanden samenvoegen? Moeten de puien en kozijnen vervangen worden of is het nodig dat er een nieuwe vloer wordt gelegd? Aannemersbedrijf Sterk helpt u graag. Ook wanneer het een hotel betreft kunnen wij u van dienst zijn. Wanneer er nieuwe kamers dienen te komen door het plaatsen van een nieuwe muur, maar ook voor het dichten van muren en plafonds, en het nodige stuc- of schilderwerk dat daarbij komt kijken.

Erkend Vakwerk

Aannemersbedrijf STERK beheerst alle disciplines die u van een gerenommeerd aannemersbedrijf mag verwachten. Doordat wij al jaren werken met een groot en vast team hebben wij veel vakspecialisten aan boord. Als ingewerkt team werken we efficiënt en hebben alle kennis en ervaring in huis om van ieder project een succes te maken.

 

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Uiteraard met de hoogste kwaliteitsnormen, noch tegen een scherp tarief. Ongeacht of het een particulier of zakelijke afname betreft.

 

Vraag nu een offerte aan

bijvoorbeeld: 100 m2 aan binnenwanden stucen
Bijvoorbeeld: ik zoek een stukadoor die 100 m2 wanden kan stucen. Ondergrond is oud stucwerk en de gewenste afwerking is glad pleisterwerk.