Loodgieter

CV & LOODGIETERSWERK

Is er loodgieterswerk of onderhoud aan uw CV nodig in uw woning, appartement, bedrijfspand, winkelpand of hotel en bent u daarom op zoek naar een aannemer Amsterdam? Wij van Aannemersbedrijf Sterk kunnen u hier zeker mee helpen. Wij zijn erg breed inzetbaar, zodat u ons voor vrijwel alle aannemersdiensten in kan schakelen, ook wanneer het gaat om werkzaamheden aan de centrale verwarming of aan het sanitair.

 

AANLEG, VERPLAATSING EN REPARATIE

Leidingen (ver-)leggen, aansluitingen regelen of problemen met de afvoer of aanvoer oplossen is voor ons allemaal geen probleem. Maar ook het plaatsen van een nieuwe wasbak, het verleggen van de wasmachine-aansluiting of het oplossen van problemen met de aansluiting van de vaatwasser kunnen wij voor u regelen. En denkt u ook eens aan het plaatsen van die mooie, nieuwe kranen. Wanneer dit u zelf niet lukt, zijn wij er om het voor u op te lossen. Ook een elektricien hebben wij in huis

CV KETEL EN VERWARMING

Dit geldt uiteraard ook voor de CV ketel. Een heerlijk verwarmd huis wanneer u binnenkomt na een lange dag werken klinkt vanzelfsprekend, en dat is het vaak ook mits geïsoleerd, totdat het mis gaat. Het aanleggen van een goede verwarmingsinstallatie is erg belangrijk en vraagt dan ook om de nodige aandacht, ervaring en arbeid. Zeker wanneer er iets mis mee is moet dit nagekeken worden door iemand die er verstand van heeft, om verdere problemen te voorkomen. Merkt u dat uw verwarming het niet meer doet? Neemt u dan gerust contact met ons op om de problemen en eventuele wensen met ons te bespreken.
Uw huis of winkelpand is uiteraard erg belangrijk voor u, en daarom wilt u natuurlijk dat deze ook helemaal perfect is. wij willen u hier dan ook zeker bij helpen, zodat uw woning of pand perfect is en weer jarenlang mee kan gaan. en wilt u graag een duurzame oplossing, dan is dat ook mogelijk. Dit wordt steeds belangrijker en wij gaan daar dan ook graag in mee.

Nieuwe CV ketel Kopen?

Wij verkopen alleen de meest prominente merken! We zijn uiterst bekend met de verschillende installatieprocedures. Onze loodgieters helpen u graag wanneer u uw keuze heeft kunnen maken. Heeft u nog geen CV ketel gekozen? Dan kunnen wij u ook een (onafhankelijk) aankoopadvies geven. Hulp nodig bij de CV Installatie? Vraag dan een offerte aan!

 

Erkend Vakwerk 

Aannemersbedrijf STERK beheerst alle disciplines die u van een gerenommeerd aannemersbedrijf mag verwachten. Doordat wij al jaren werken met een groot en vast team hebben wij veel vakspecialisten aan boord. Als ingewerkt team werken we efficiënt en hebben alle kennis en ervaring in huis om van ieder project een succes te maken.

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Uiteraard met de hoogste kwaliteitsnormen, noch tegen een scherp tarief. Ongeacht of het een particulier of zakelijke afname betreft.

 

Vraag nu een offerte aan

bijvoorbeeld: Lekkage of nieuwe wasbak
Bijvoorbeeld: Er moet nieuwe leidingen en radiatoren geplaatst worden. Of een badkamer renovatie.