Schilderwerk

Direct en vrijblijvend

Graag zo gedetailleerd als mogelijke omschrijving. Dit is van belang voor een goede kostenberekening. Denk aan materiaalkeuze, afmetingen, locatie en werkomstandigheden.

SCHILDER NODIG?

Ben je dringend opzoek naar een schilder om je huis te schilderen? De schilders staan voor je klaar voor zowel binnen als buiten schilderwerk. Zo helpen ze je graag bij het opknappen van muren, plafonds of trappen, maar ook voor het bijwerken van de kozijnen en deuren. Het is ook mogelijk om de muren te laten behangen door een professional. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. STERK voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

ONDERHOUD EN RENOVATIEWERK

Bent u de boel aan het opknappen en wilt u schade herstellen en bijvoorbeeld de muren en wanden weer mooi strak hebben? Behalve schilder-, doen wij ook stucwerk. Zo heeft u met één aanspreekpunt uw hele woning renovatie geregeld.

BINNEN- EN BUITENSCHILDERWERK

Uiteraard zijn onze schilders ook afhankelijk van het weer. Mocht het Nederlandse weer het toestaan dan staan onze schilders het hele jaar voor u klaar, óók voor schilderwerk buitenshuis. Wel dient houtwerk goed droog te zijn en mag het niet te koud zijn.  Dit zou grote invloed hebben op de kwaliteit en duurzaamheid van het eindresultaat.

KOSTEN HUIS LATEN SCHILDEREN

Het huis verven is voor huiseigenaren een grote terugkerende kostenpost. Toch is het noodzakelijk dat dit gebeurd en ook goed gebeurd.

De kosten van het schilderwerk zijn afhankelijk van een aantal zaken. Zo heeft het soort klus invloed op de prijs, maar ook het uurtarief van de huisschilder speelt een rol, iedere huisschilder bepaalt dit namelijk zelf. Daarom is het lastig een prijs vooraf te geven.

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de gemiddelde kosten van de verschillende schilderwerken

Let op: prijzen zijn per m2, en incl. materiaal, loonkosten en btw  

 

 

Kosten schilderwerk

Totaalprijs

Schilderwerk (sauswerk per m²)  €12,-
Binnendeur €90 – 105
Voordeur €100 – €120
Achterdeur €45 – €60
Raamkozijn binnen (1×1) €15 – €21
Raamkozijn buiten (draairaam 1×1) €22 – €35
Deurkozijn binnen €25 – €40
Deurkozijn buiten €30 – €42
Trap €140 – €210

Erkend Vakwerk 

Aannemersbedrijf STERK beheerst alle disciplines die u van een gerenommeerd aannemersbedrijf mag verwachten. Doordat wij al jaren werken met een groot en vast team hebben wij veel vakspecialisten aan boord. Als ingewerkt team werken we efficiënt en hebben alle kennis en ervaring in huis om van ieder project een succes te maken.

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Uiteraard met de hoogste kwaliteitsnormen, noch tegen een scherp tarief. Ongeacht of het een particulier of zakelijke afname betreft.

 

Vraag nu een offerte aan

bijvoorbeeld: 100 m2 aan binnenwanden stucen
Bijvoorbeeld: ik zoek een stukadoor die 100 m2 wanden kan stucen. Ondergrond is oud stucwerk en de gewenste afwerking is glad pleisterwerk.