Trappen

We zijn altijd bereikbaar:

Bel ons

06-38115111

Vraag offerte

aannemersbedrijfsterk@gmail.com

EEN BREED SCALA AAN DIENSTEN

Aannemersbedrijf STERK beheerst alle disciplines die u van een gerenommeerd aannemersbedrijf mag verwachten. Doordat wij al jaren werken met een groot en vast team hebben wij veel vakspecialisten aan boord. Als ingewerkt team werken we efficiënt en hebben alle kennis en ervaring in huis om van ieder project een succes te maken.

 

TRAPPEN

U bent niet meer tevreden met de trap in uw woning, winkel, horecazaak of hotel. Hij kraakt, is beschadigd of past niet meer bij de rest van het interieur. Of u heeft net een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand gehuurd en was direct al van plan de trap te vervangen door een trap die beter bij uw stijl past. Een trap renoveren is natuurlijk mogelijk, maar wanneer er veel aan de trap mankeert is het meestal voordeliger een nieuwe trap te laten plaatsen. Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in de omgeving van Amsterdam die u hierbij kan helpen? Wij van Aannemersbedrijf Sterk verzorgen dit project graag voor u.

TRAP INMETEN EN PLAATSEN

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er momenteel geen vaste trap is naar de zolder, en dat u hier graag een vaste trap zou zien in plaats van een vlizotrap. Op die manier kunt u de zolder kunnen verbouwen tot een slaap- of werkkamer. Ook dit is uiteraard bij ons mogelijk. En is er nog geen trapgat aanwezig? Geen probleem! Wij kunnen ook een trapgat maken in uw plafond. Dit is natuurlijk ook mogelijk wanneer u graag een kelder zou willen realiseren. Wanneer u zich verdiept in nieuwe trappen zal u er al gauw achter komen dat er naast houten trappen ook trappen bestaan gemaakt van kunststof en aluminium. Toch is het verstandig te kiezen voor een houten trap omdat deze veel langer meegaat. Kijkt u maar eens naar woningen uit de jaren 30. Deze hebben vaak nog een authentieke houten trap die na al die jaren nog steeds in perfecte conditie is. Daarnaast zijn beschadigingen aan een houten trap makkelijker bij te werken dan bij een trap gemaakt van ander materiaal. Het onderhoud is eveneens veel eenvoudiger en wanneer de uitstraling van de trap niet meer helemaal bij de rest van uw interieur past is een lik verf meestal genoeg om de trap weer een hele nieuwe look te geven. Uiteraard meten wij de trap eerst vakkundig op, zodat wij precies weten wat we nodig hebben om een op maat gemaakte trap te kunnen leveren. Geen trap is hetzelfde, vandaar dat deze speciaal wordt ingemeten.

OFFERTE EN ADVIES

Heeft u advies nodig of wilt u een scherpe prijsaanbieding voor een professionele trapplaatsing? Neem contact op of gebruik het offerte-formulier. Heeft u eigen ideeën of wensen dan kunt u deze uiteraard met ons bespreken. Samen zullen we dan kijken naar de mogelijkheden.

Direct een vrijblijvende  offerteaanvraag doen.
Wilt u directe en online offerte aanvraag doen bij ons aannemersbedrijf?

Vul het offerteformulier zo compleet en gedetailleerd als mogelijk in en we zullen spoedig een prijsvoorstel doen.

Wilt u liever persoonlijk contact? Dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze uitvoerder in Amsterdam via GSM/APP op (+31) 06-38115111.

Met hartelijke groet,

Uw renovatiespecialist in de regio Amsterdam

~Aannemersbedrijf STERK